Velünk könnyebb!

HírekHírek

Szárítószekrények kedvező áron!

Laboratóriumi szárítószekrények 52 és 120 literes méretben rendelhetőek. Légcsere történhet természetes áramlással vagy ventilátorral.

Kisméretű biológiai biztonsági fülke Class II.

Class II Mikrobiológiai biztonsági fülke (EN-12469:2000 szerint). Digitális kijelző, mikroprocesszoros monitoring rendszer.

Rodem víztisztító berendezések

Költséghatékony üzemeltetés, kis helyigény!

Cserélje le régi problémás és gazdaságtalan üvegdesztillálóját Rodem vízkezelőre! A reverzozmózis membrán és kevertágyas gyanta kombinációjával működő berendezéseknek számtalan előnye van a hagyományos desztilláló készülékekkel szemben.

Analitikai mérlegek

acs-acj2
img-lr-abt
FALC_JA_A
 
Műszaki anyagok megtekinthetők az alábbi hivatkozásokra kattintva:
KERN Analitikai mérlegek FALC_Analitikai_mérlegek.pdf
  

Információ az áráról

A gyártó Új fejlesztésű analitikai mérlege egy cellás csÚcstechnológiát képvisel. A robosztus felépítésű, rendkívül stabil kivitelezésnek köszönhetően igen rövidek a beállási idők. Valós idejű órájának és dátumozásának köszönhetően pedig a GLP szabványainak is eleget tesz.

A gyártó Új fejlesztésű analitikai mérlege egy cellás csÚcstechnológiát képvisel. A robosztus felépítésű, rendkívül stabil kivitelezésnek köszönhetően igen rövidek a beállási idők. Valós idejű órájának és dátumozásának köszönhetően pedig a GLP szabványainak is eleget tesz.Vissza az előző oldalra