Velünk könnyebb!

HírekHírek

Szárítószekrények kedvező áron!

Laboratóriumi szárítószekrények 52 és 120 literes méretben rendelhetőek. Légcsere történhet természetes áramlással vagy ventilátorral.

Kisméretű biológiai biztonsági fülke Class II.

Class II Mikrobiológiai biztonsági fülke (EN-12469:2000 szerint). Digitális kijelző, mikroprocesszoros monitoring rendszer.

Rodem víztisztító berendezések

Költséghatékony üzemeltetés, kis helyigény!

Cserélje le régi problémás és gazdaságtalan üvegdesztillálóját Rodem vízkezelőre! A reverzozmózis membrán és kevertágyas gyanta kombinációjával működő berendezéseknek számtalan előnye van a hagyományos desztilláló készülékekkel szemben.

Vertikális lamináris box

FlowFast V
 
Műszaki anyagok megtekinthetők az alábbi hivatkozásokra kattintva:
FASTER FlowFast V  

Információ az árárólFlowFAST V vertikális lamináris box

 

ISO Class 3 vertikális áramlású lamináris fülke, mely tökéletes termékvédelmet biztosít a levegőben található mikroorganizmusokkal és részecskékkel szemben.

 

Kiválóan használható: gyógyszeripari minőség-ellenőrzéshez, mikrobiológiában, sterilitási tesztekhez, táptalajokhoz, stb.

Jellemzői:

• Készülékház: korrózióálló porfestésű hidegen hengerelt acél

• Munkafelület: AISI-304L rozsdamentes acél

• Biztonsági üveg ablakok, front oldalon rögzítővel

• Főszűrő: HEPA (H14 – EN:1822 szerint, 99,995% MPPS hatékonyság 0,3μm-nél)

• Előszűrő: mosható szintetikus szálszűrő (min. hatékonyság 80% - 90% ASHRAE)

• Motor: elektronikus fordulatszám szabályozás a konstans 0,45 m/s légsebességhez

• Fluoreszcens világítás: >900 lux

A készülék alapból túlnyomásos működésű (P jelű, a steril levegő egy része a frontoldalon távozik, levegő utánpótlás a tetőn lévő nyíláson keresztül történik), opcionálisan kérhető alacsony nyomású működéssel (N jelű, a külső levegő a frontoldalon lép be, a szűrt levegő egy része fölül távozik).

Opciók:

UV lámpa alumínium védőpajzzsal, alumínium védőpajzs, porfestett acél lábazat, porfestett acél lábazat görgőkkel, addicionális elektromos csatlakozó, gáz- és vákuumcsap, automatikus légsebesség szabályozás digitális mérővel, digitális kijelző (beleértve UV időzítő és üzemóra számláló), differenciális nyomásmérő.Vissza az előző oldalra