Velünk könnyebb!

HírekHírek

Szárítószekrények kedvező áron!

Laboratóriumi szárítószekrények 52 és 120 literes méretben rendelhetőek. Légcsere történhet természetes áramlással vagy ventilátorral.

Kisméretű biológiai biztonsági fülke Class II.

Class II Mikrobiológiai biztonsági fülke (EN-12469:2000 szerint). Digitális kijelző, mikroprocesszoros monitoring rendszer.

Rodem víztisztító berendezések

Költséghatékony üzemeltetés, kis helyigény!

Cserélje le régi problémás és gazdaságtalan üvegdesztillálóját Rodem vízkezelőre! A reverzozmózis membrán és kevertágyas gyanta kombinációjával működő berendezéseknek számtalan előnye van a hagyományos desztilláló készülékekkel szemben.

Szervizelés - karbantartás

Általános érvényű tapasztalat, hogy a megvásárolt készülékeket nem elég üzemeltetni, azokat gondozni is kell. Nagyon sokszor előfordul, hogy a gondozás, illetve esetlegesen apróbb, olcsóbb alkatrész cseréjének az elmaradása miatt komolyabb részegység cseréjére kell sort keríteni, ami jelentős költséggel jár. Rendszeres karbantartással elkerülhetőek ezek a problémák. Ezért ajánljuk fel karbantartási szerződés megkötését, mely rendszeres időközökben biztosítja az adott műszer ellenőrzését, karbantartását (szakemberünk által), mely a laboreszközök élettartalmának jelentős növelését, a műszaki meghibásodások, így a költségek számottevő csökkenését eredményezik. Szervizünk vállalja:

-Laboreszközök javítását, időszakos karbantartását-kalibrálását.

-Készülékek átalakítását, modernizálását( például régi de jó állapotú szárítószekrény, inkubátor  vezérlésének cseréjét megbízható, programozható digitális szabályzóra).

-Vegyifülkék, lamináris boxok  biztonságtechnikai felülvizsgálatát, szakvéleménnyel és javítási ajánlattal. Az  elszívás hatékonyságát kalibrált mérőműszerrel vizsgáljuk.

-Vegyifülkék felújítását, csapok, üvegezés, elektromos részek javítását.

-Laboratóriumok légtechnikai felújítását, átalakítását. Elszívó motorok cseréjét, felújítását-javítását.

-Vegyifülkék, laboratóriumok, szigetasztalok érintésvédelmi felülvizsgálatát és a szükséges javítások  elvégzését.

-Laborbútorok kisebb-nagyobb javítását, munkalapok cseréjét.

-Bármilyen felmerülő probléma esetén igyekszünk jó és gazdaságos megoldást találni.

 

Keressen minket, hogy segíthessünk!

 

Vissza az előző oldalra